Na ovom se Blogu objavljuju autorski tekstovi te vas molimo da ukoliko prenosite bilo koji tekst ili dio teksta obavezno navedete izvor i link na ovaj Blog. Hvala

četvrtak, 22. ožujka 2012.

Toplana prodala kravu

Obavijesti i oglasi na službenoj stranici Toplane.
Krava koju Toplana prodaje na svojim službenim web stranicama već ima novog vlasnika, saznajemo iz ove gradske tvrtke. Naime jedan od djelatnika ove tvrtke odlučio je prodati svoju kravu Nevenku, jer nije mogao uskladiti obaveze na poslu, u stranci i na imanju. Sa svojim problemom se obratio vodstvu tvrtke koje mu je odmah pomoglo i objavilo njegov oglas  da prodaje kravu.

- Moram reći da je vodstvo firme reagiralo odmah i moja Nevenka sada ima novog gazdu u Banskoj Selnici. I ovim putem se zahvaljujem Toplani na pomoći, rekao nam je dotični djelatnik Toplane. 



Ipak, cijela priča oko krave Nevenke je trajala dugo, pojašnjava vodeći čovjek Toplane.

- Mi smo taj oglas stavili u Veljači 2009-godine i Nevenka je tek nedavno prodana. Problem je bio što potencijalni kupci ne posjećuju često naše stranice. Ipak, ponukani ovom uspješnom pričom razmišljamo o postavljanju i drugih oglasa na naše stranice što bi popravilo prihodovnu stranu tvrtke. Evo, sada imamo i obavijest pod nazivom "Ližete me hahaha" i vjerujemo da će dotična osoba uz pomoć naše stranice naći ono što traži, zaključio je.

Nema komentara:

Objavi komentar