Na ovom se Blogu objavljuju autorski tekstovi te vas molimo da ukoliko prenosite bilo koji tekst ili dio teksta obavezno navedete izvor i link na ovaj Blog. Hvala

subota, 17. ožujka 2012.

11 HDZ-ovaca greškom zaokružilo ime stranke

U HDZ-u vlada potpuno jedinstvo.
FOTO: KAportal. 
11 HDZ-ovaca greškom je zaokružilo ime stranke umjesto imena jedinog kandidata za mjesto predsjednika Gradske organizacije HDZ-a i time su njihovi glasovi postali nevažeći, saznajemo iz pouzdanih izvora. Obzirom da je riječ o festivalu demokracije, dio sudionika se malo opustio i po navici zaokružio naziv stranke, a ne ime kandidata, pojašnjava nam naš izvor i tvrdi da nema govora o podjelama u stranci.

- U našoj stranci su svi kao jedan i tu nije bilo i nema nikakvih podjela. Tako je bilo 1991. godine kad smo stvarali ovu državu, a tako je i sada. Mi smo odmah nakon prebrojavanja glasova identificirali glasače čiji su listići nevažeći i kroz neformalni razgovor utvrdili da je riječ o grešci, a nipošto o manjku podrške gospodinu Jeliću. Naši su članovi naučeni zaokruživati naziv stranke, a ovoga puta nismo valjda dovoljno naglasili da treba zaokružiti ime kandidata, izjavio je član HDZ-a koji je htio ostati anoniman.

Za vrijeme glasovanja, dvojica su izaslanika potražila osvježenje u drugoj prostoriji i time propustili glasovati, ali su kasnije, u neformalnom razgovoru, iskazali bezrezervnu podršku jedinom kandidatu. Tako možemo reći da jedini kandidat uživa stopostotnu podršku svih izaslanika HDZ-a i da jedinstvo u stranci nikad nije bilo veće. 


1 komentar:

  1. Mislim da bi i ostale stranke trebale slijediti put demokracije koj su dobro utabali nasi voljeni drugovi iz HDZ-a!Oni su mrak u nasoj svjetlosti,sol na nasim ranama.Mi smo na rubu provalije ,ali zahvaljujuci gsnu Jelicu i HDZu odlucno cemo uciniti korak NAPRIJED!

    OdgovoriIzbriši