Na ovom se Blogu objavljuju autorski tekstovi te vas molimo da ukoliko prenosite bilo koji tekst ili dio teksta obavezno navedete izvor i link na ovaj Blog. Hvala

četvrtak, 15. ožujka 2012.

Rođendan gradonačelnika postaje turistička atrakcija

Rođendan karlovačkog gradonačelnika mogao bi postati prava turistička atrakcija, uvjereni su u TZ Karlovac. Naime, spontano okupljanje Karlovačke građanske garde, koja je na jedinstven način gradonačelniku čestitala rođendan, izazvalo je veliki interes Karlovčana. Kako saznajemo, mnoge udruge i pojedinci žale što nisu prisustvovali tom događaju i žele biti uključeni u taj projekt iduće godine. 

Mnogi se građani žele uključiti u ovu buduću manifestaciju.
Foto: KAportal
-Primili smo na desetke poziva od strane naših sugrađana koji također žele čestitati rođendan gradonačelniku i tada se rodila ideja da organiziramo jednu cjelodnevnu manifestaciju koja bi okupila Karlovčane, ali i mnoge turiste ispred zgrade gradske uprave. Obzirom da gradonačelnik ima rođendan u ožujku, kada u gradu nemamo mnogo aktivnosti, ovu manifestaciju smo uključili u kalendar događanja za sljedeću godinu, kaže N.N. iz TZ Karlovac.

Karlovčani, s kojima smo razgovarali, uglavnom jednoglasno podržavaju ovu ideju i smatraju da će ova manifestacija doprinijeti revitalizaciji gradske zvijezde i unaprijediti brendiranje grada. 

U TZ-u, kako saznajemo, razmišljaju i o alternativnim lokacijama za ovu manifestaciju zbog bojazni da prostor ispred zgrade gradske uprave nije dovoljno velik da primi sve čestitare. Kao alternativne lokacije spominju se ŠRC Korana i stadion NK Karlovca.


2 komentara:

  1. :-) Znaci uvijet za slijedeće gradonačelnike je da su rođeni istoga dana. :-)

    OdgovoriIzbriši
  2. Druga je opcija da postojeći gradonačelnik prvo dobije doživotni mandat, a onda... nakon Jelića - Jelić. :)

    OdgovoriIzbriši