Na ovom se Blogu objavljuju autorski tekstovi te vas molimo da ukoliko prenosite bilo koji tekst ili dio teksta obavezno navedete izvor i link na ovaj Blog. Hvala

subota, 17. ožujka 2012.

Odjel intenzivne otvoren prije vremena zbog skupštine HDZ-a

Odjel intenzivne otvoren prije vremena
Foto: KAportal.
Odjel intenzivne njege u Općoj bolnici Švarča danas je otvoren, iako je otvorenje bilo najavljivano tek za desetak dana. Razlog tome je, kako doznajemo, današnja izborna skupština karlovačkog HDZ-a. Imajući u vidu veličinu ovog skupa, i poučeni nedavnom nemilim događajem iz Vukmanićkog Cerovca,  u bolnici su odlučili otvoriti odjel prije vremena kako bi bili spremni prihvatiti potencijalne unesrećenike. 


- Mi se naravno nadamo kako do nikakvih incidenata neće doći, ali obzirom na veličinu rizika, mi moramo biti spremni. Osim što smo otvorili novi odjel, pojačali smo dežurstvo i u dnevnoj bolnici za alkohologiju, pa smo spremni i za primitak potencijalnih pacijenata koji malo pretjeraju sa slavljem, rekao je dobro informirani izvor iz bolnice. 

Naš izvor iz HDZ-a tvrdi kako u stranci ne očekuju veće probleme, jer će se na ovom skupu koristiti isključivo plastične boce i čaše.


Nema komentara:

Objavi komentar