Na ovom se Blogu objavljuju autorski tekstovi te vas molimo da ukoliko prenosite bilo koji tekst ili dio teksta obavezno navedete izvor i link na ovaj Blog. Hvala

četvrtak, 10. veljače 2011.

Izjave tjedna u Karlovcu 4 - hommage uglaslom Feralu

Svi smo mi Bernardica Halapa Topolnjak
-"Sve podsjeća na pripreme za obranu domovine 1991. godine, kada je bilo vrijeme “biti ili ne biti”, to jest opstati na svojoj grudi ili “živjeti” zauvijek pod čizmom velikosrpske tiranije." domoljubno nabrijavanje deklarirane zaljubljenice u Ustaštvo i pročelnice župana Bernardice Halape Topolnjak. 3.2.2011. Izvor:KAportal.


Pretvaranje subjektivne strategije u objektivnu ili prelijevanje iz šupljeg u prazno.
"Mi radimo po strategiji koju smo osmislili 2008. ali ona živi u nama i bila je jako subjektivna. Kad bi sad nešto izrekao iz te strategije imam osjećaj da bi zatvarao mogućnost komuniciranja a ne otvarao. Nema nervoze, idemo naprijed" mudro je zborio produhovljeni gradonačelnik Karlovca Damir Jelić. 3.2.2011. Izvor: KAportal.


Izgubljen u bespućima povijesnih strategija
"Mi ne znamo hoćemo li da Karlovac bude centar turizma, metalske industrije, spavaonica za Zagreb. Treba i pitati građane što misle" strateški promišlja oporbenjak Nikola Vuljanić. 3.2.2011. Izvor: KAportal.


Kada oporba postavi letvicu jako visoko...
“Ako i ne uspijemo, čak i loša strategija bit će daleko bolja nego nikakva” rezignirano će Branko Mohorić iz HNS-a. 3.2.2011. Izvor: KAportal. 


Skrivene tajne osmijeha domaće Mona Lise.
"Ja sam jedan od rijetkih ministara koji je sa smiješkom napustio Vladu." Branko Vukelić o napuštanju Vlade RH. 31.1.2011. Izvor: KAportal. 

Nema komentara:

Objavi komentar