Na ovom se Blogu objavljuju autorski tekstovi te vas molimo da ukoliko prenosite bilo koji tekst ili dio teksta obavezno navedete izvor i link na ovaj Blog. Hvala

nedjelja, 27. studenoga 2011.

Sin državnog tajnika MORH-a "slavi" Norčev izlazak iz zatvora

Željko Goršić pozdravlja izlazak iz zatvora osuđenog ratnog
zločinca Mirka Norca.
FOTO: Facebook
Kad su bivši članovi karlovačke mladeži HDZ-a u pitanju, vjerojatno nas više ništa ne može iznenaditi. Nekadašnji pripadnici "zlatne mladeži", kako si sami tepaju, nižu incident za incidentom. Posljedni je vezan uz optužujuću presudu Željku Goršiću, sinu državnog tajnika MORH-a, i Danijelu Trupkoviću koji su nepravomoćno osuđeni i novčano kažnjeni zbog incidenta u River pubu, pisao je KAportal. Isti portal je izvijestio kako je Željko Goršić izricanje presude pratio s podsmijehom da bi kasnije na svom Facebook profilu napisao "komentar" presude u kojem se obrušio na sutkinju koja je vodila slučaj. Nakon što je KAportal objavio tekst o tome, Željko Goršić im se obratio na Facebooku sa statusom putem kojeg insinuira da su novinari KAportala na platnoj listi vlasnika River puba, Željka Godača. 

No, sinu državnog tajnika MORH-a, to očito nije bilo dovoljno, pa je putem Facebook-a odlučio pozdraviti puštanje osuđenog ratnog zločinca Mirka Norca iz zatvora. Norčev izlazak iz zatvora, mladi Goršić je popratio pjesmom Dražena Žanka i komentarom "za našeg generala koji je od danas na slobodi". Da li je stavove o "našim" ratnim zločincima usvojio kod kuće, među "zlatnom mladeži" ili negdje drugdje, nije nam poznato, ali barem bi se, kao sin državnog tajnika MORH-a, trebao suzdržati od javne podrške Norčevom izlasku iz zatvora. 

Nema komentara:

Objavi komentar